Andrei Gheorghe a facut-o lata

Posted on 7:36 p.m. by Marius D.

Celebrul realizator TV Andrei Gheorghe este protagonistul unui film socant realizat de paparazzii CANCAN! Miercuri dupa-amiaza, dupa ce bause sase pahare de vodca, la un restaurant din Capitala, in compania noii lui iubite, Petruta Dyer, Gheorghe a urcat la volanul masinii lui. A fost oprit, insa, in trafic de un agent de circulatie pe motocicleta, care i-a cerut actele si l-a rugat sa sufle in aparatul etilotest. Initial, a refuzat, iar, dupa ce la fata locului a aparut inca un echipaj al Politiei Rutiere, omul de televiziune a cedat nervos. A inceput sa-i injure pe politisti ca la usa cortului: "F?va-n gura de nenorociti! Voi sunteti raul tarii, leprelor ce sunteti! Mortii mamelor voastre?".
Stupefiati de vehementa cu care erau jigniti, politistii n-au avut nicio reactie. Dupa aproape 40 de minute, l-au convins, insa, pe Andrei Gheorghe sa sufle in aparatul etilotest. Rezultatul: realizatorul TV era beat, cu putin sub limita pentru care i s-ar fi putut intocmi dosar penal! In acel moment un politist s-a retras in masina, ca sa scrie procesul-verbal si sa consemneze retinerea permisului auto. Gheorghe s-a apropiat de geamul deschis al masinii de politie, a inceput sa tipe, dupa care l-a scuipat pe agentul de circulatie. Scena incredibila a fost filmata de paparazzii CANCAN, iar inregistrarea o puteti vedea pe site-ul nostru www.cancan.ro. Politistul scuipat a iesit din masina, dar s-a izbit de violenta verbala a omului de televiziune: "Ce vrei, ma? Te fac eu pe tine, nenorocitule si lepra?" Dupa ce s-a descarcat nervos, Andrei Gheorghe a urcat pe scaunul din dreapta al masinii lui. La volan, trecuse, intre timp, Petruta Dyer. Femeia a incercat sa plece, dar echipajul de politie a oprit-o din nou si a pus-o si pe ea sa sufle in etilotest. Petruta avea o alcolemie de 0,09 la mie, aproape sa-si piarda permisul! A doua interventie a politistilor l-a "aprins" si mai tare pe omul de televiziune. "Ce aveti, ma, cu noi? Pana acum m-am ocupat de ministri, de acum ma ocup de voi!", a tunat Gheorghe, care nu s-a linistit decat in clipa in care politistii le-au permis lui si Petrutei sa plece.

sursa: Cancan
multumiri [Dan Patzelt]

3 Response to "Andrei Gheorghe a facut-o lata"

.
gravatar
Unknown Says....

Statutul de vedeta nu ar trebuii decat sa il faca mai responsabil.
Un Formator de Opinie reprezinta pe cineva, pe oamenii care il asculta.
In momentul de fata , andrei Gheorghe este un infractor, exista dovezi, inregistrari si martori.

Tu il mai crezi?
Mai crezi un criminal care se joaca cu viata celor din jur?
Alcoolul este printre principalele motive ale accidentelor pe sosea.

.
gravatar
Anonim Says....

Inainte de a judeca "mareata" vedeta, sa-i urmarim mai bine pe politai cum se duc la petreceri de familie, se imbata ca porcii si se urca la volan, dupa care deobicei ajung cu bine acasa, daca nu se apuca vreunul sa traverseze pe zebra prin fata lor.
Un Gheorghe beat este la fel ca un Garcea beat, cu diferenta ca primul nu stiu ce le-a facut sau daca i-a facut pe politai, iar al doilea este facut scapat de colegi.
La asa politai, asa soferi avem, doar cine da carnetele pe spaga?
Gheorghe e tot Gheorghe si cand e vedeta.

.
gravatar
Anonim Says....

Daca nu pui numere de Bucuresti ale idiotilor din trafic nu faci nimic :D