Dacia Duster testata in premiera

Posted on 10:13 p.m. by Marius D.

Cu mai bine de trei săptămâni înainte de lansarea oficială de la Geneva, jurnaliştii francezi de la revista AutoPlus au testat, în premieră, Dacia Duster.

„Nimic surpinzător", „la fel ca restul gamei" sau „SUV low cost veritabil". Aşa descriu francezii mult-aşteptatul model al mărcii româneşti.

Potrivit acestora, la exterior, maşina nu poate fi recunoscută uşor, dacă îi acoperi sigla Dacia, aceasta fiind total diferită de restul maşinilor din gama.

Nu acelaşi lucru se poate spune, însă, despre interior.

„Interiorul este identic cu al celorlalte Dacii, cu excepţia unor elemente noi. La versiunea cu tracţiune integrală apare butonul de selecţie a tracţiunii, comanda radio de pe volan, dar şi elemente de lux suprem", potrivit AutoPlus.

Jurnaliştii de la Caradisiac consideră modelul Duster cea mai reuşită maşină a mărcii Dacia, până în prezent. „Constructorul român vrea să-şi seducă clienţii.

Chiar dacă Duster nu este foarte fotogenic, realitatea este cu totul alta, maşina fiind una foarte reuşită. Afişează un stil propriu, care îl diferenţiază de restul modelelor", spun francezii de la Caradisiac.

No Response to "Dacia Duster testata in premiera"