Intersectia Lujerului

Posted on 10:45 a.m. by Marius D.

Aceasta intersectie pune mari probleme traficului in zona. Pur si simplu cei care ies de pe B-dul Uverturii nu au unde sa se duca. Astfel linia de tramvai ramane blocata, dar si sensul de mers spre Lujerului si Pasaj ramane blocat. Pur si simplu totul se blocheaza. Am atasat si un filmulet sa vedeti concret ce se intampla:




Cei care vin din dreapta sunt imediat blocati de sensul de mers inspre pod Ciurel. Asta se intampla parte din fluxul mare de masini care merg in acea directie si parte din
nesincronizarea corecta a semafoarelor de la Pod Ciurel. Acolo este dopul. O alta problema ar fi metroul usor (tramvai 41) care ocupa mare parte din carosabil si liniile fiind imprejmuite cu garduri. Masinile inainteaza incet pe 2 benzi. Coada pare sa nu se termine. Oricum acesta este un caz "bland" de blocaj. Cand ploua si toata lumea pleaca cu masina la serviciu totul se blocheaza. B-dul Uverturii are si el o coada interminabila care tine pana aproape de Apusului. Pe stradutele laturalnice se formeaza cozi de cate 10 masini si pur si simplu nimic nu inainteaza. Sa speram ca edilii Bucuresteni au un plan de decongestionare al traficului in aceasta zona. Dar dupa cum stau lucrurile pare ca nu se va face nimic. O-m trai si vom vedea!

Pana atunci, va urez condus placut!

No Response to "Intersectia Lujerului"